3 redenen om een cruise te boeken!

SAMSUNGHet was heerlijk om even 10 dagen op vakantie te zijn! En het was een feestelijke gelegenheid vanwege het 25 jarig huwelijksjubileum van mijn ouders.
Deze reis begon in Italië en niet op de minste plek maar bij het magische Venetië waar we de eerste nacht hadden. De volgende dag gingen we aan boord bij de Norwegian Jade.

We voeren vanaf de haven naar Griekse eilanden en daarna kwamen we weer aan in Venetië. De eilanden die we aandeden waren: Corfu, Santorini, Mykonos en Katakolon!

En ik kan je vertellen dat wij na deze reis het cruise ‘virus’ wel even dik te pakken hebben en ik waarschuw vast dat na het lezen van deze blog jij hem misschien ook wel hebt.

Laat ik je wat redenen geven om een cruise te boeken.

 

1. Je komt niks te kort!

Op dit cruiseschip was alles te krijgen wat je maar wilde, het personeel is erg vriendelijk en het is hun missie om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt.
De Jade had een buffetruimte waar je de hele dag door wat te eten kon halen, dit kon ook bij het zwembad. Van salades tot hamburgers, dat zat allemaal in de prijs van de cruise.

Handdoek kunst

Handdoek vouwen zijn ze goed in.

Daarnaast waren er verschillende restaurants waarvan er 3 in de prijs waren inbegrepen. In deze restaurants kreeg je gewoon de keus uit 3 gangen. Daarnaast zijn er ook nog gespecialiseerde restaurants die wel iets extra’s kosten. Dit kon je dan op je rekening laten zetten zoals dat met alles gaat. Na de cruise betaal je dan alles in 1 keer. De prijzen op dit schip werden aangegeven in dollars. De prijs van zo een restaurant verschilt per schip.

En er zijn nog veel meer faciliteiten op een schip, zoals een casino, compleet theater, schoonheidssalon*  en een animatieclub voor de kinderen.

* kleine kanttekening bij een cruise betaal je een prijs waarbij een hoop in de prijs zit, daarnaast proberen ze je op het schip nog wel van alles te verkopen, dit geeft niet, je kan er voor kiezen om eem

2. Meer vakanties in 1!

Je hebt al kunnen lezen dat deze cruise die ik deed Griekenland aandeed. Natuurlijk zijn er nog wel 100 andere variaties die zo een cruise kan doen. Maar de meerwaarde is dat je de keuze hebt uit meerdere bestemmingen waar je normaal misschien wel veel meer vliegtickets moet boeken om er langs te gaan. Dus je krijgt minstens 2 keer zoveel vakantie voor je geld, geen grapje!

3. Voor iedereen is er wel iets te doen!

Als we op het schip bleven vermaakte ik mij voornamelijk door lekker in 1 van de 4 hottubs (warme bubbelbaden) te vertoeven met een lekker colaatje die het bar personeel je gerust komt brengen. (ik had een pakket gekocht waardoor ik de hele week onbeperkt verder non alcoholistische drank kon drinken)
Als het schip aan het varen is wordt elke gast bezig gehouden, overal is muziek en er zijn activiteiten waar je leuke prijzen mee kan winnen zoals een volgende cruise 😉

 

Patrck AllenIk kan dit alleen maar erg aanraden. Eenmaal een cruise gedaan te hebben wil je niets anders meer. En net als een vliegtuigmaatschappij belonen cruisemaatschappijen hun gasten als zij vaak met hun reizen met een ‘frequent cruiser reward’ programma. Ik doe wel mee!

Geplaatst in Vakantie, Youtube en getagd met , , , , , , .

Eén reactie

  1. Pingback: Geluk zit vooral in de kleine dingen! – Laat ik wat voorbeelden geven! | Patrick Allen's Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *