Diensten

 

Tekst schrijvenWordpress WebsiteVerhaal delen

 

Tekst schrijven is een kunst

Het is niet zeldzaam dat mensen met een vorm van autisme of ADHD goed zijn in taal. Het is zelfs één van de sterke kanten. Een talent waar je mee word geboren!

    • Tekst schrijven & vertalen in Nederlands & Engels
    • Ondertiteling verzorgen in Nederlands & Engels: correct vertaald!

Gastblog

Ik zou het erg leuk vinden om op jou blog eens een gastblog te mogen schrijven. Wil je mijn mening? Of een interview? Het kan allemaal!

Vertalen is een vak apart

Als jongen van 7 jaar was ik al zo brutaal om de telefoon op te nemen, dit waren soms Engels sprekende zakenmensen. Ik spreek al heel mijn leven Engels. Het is mijn 2de moedertaal want eigenlijk ben ik, als ik kijk naar de familie die ik heb, 50% Amerikaan. Dus niet alleen kan ik teksten vertalen van Nederlands naar Engels en andersom. Ik garandeer ook nog dat het grammaticaal klopt! Dat zie ik nog te vaak mis gaan.

Lekker ondertiteld

Ik zie soms ondertiteling voorbij komen waar ik me echt voor schaam, en dit is dan vaak nog bij de publieke omroep ook! De kunst van een goeie ondertiteling is dat het vlot leest en ritmisch klopt met het beeld. Ook vind ik het wel belangrijk als de humor correct vertaald is. Maar ook zakelijke video’s vertaal ik graag. Ik zorg dat de pitch de juiste toon heeft.

WordPress website

Voor ieder die het wil maak ik een WordPress website. Ik richt mij voornamelijk op de kleine hobbyisten en ondernemers. Dus misschien bak je graag cupcakes en wil je een mooie website? Dat kan!

Verhaal delen

Public Speaking: Ervaring delen over autisme,ADHD & rouwverwerking: Als spreker en het beantwoorden van vragen. Ik antwoord vanuit eigen ervaring.

Ik ben iemand met een vorm van autisme en een SW indicatie. Ik heb de ambitie om daar war mee te doen in de toekomst.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!