Adelaars Club

Adelaars Club

Hier plaats ik mensen waarvan ik vind dat ze zich als een adelaar gedragen…en zet ze in het zonnetje!

Klik op de namen om hun verhaal te lezen!

Ken jij een adelaar? Laat het mij weten!!

Wat is een adelaar?Adelaars ClubAdelaar Academie (Toekomstplan)Succesverhalen

Kort: Iemand die veel heeft meegemaakt maar dit niet als excuus gebruikt om niet verder te komen in het leven. Zij accepteren het en in sommige gevallen doen ze er wat productiefs mee om andere mensen te helpen een adelaar te worden.

Het leven is een avontuur met vallen en opstaan! Vol levenslessen! Maar wat zijn de lessen eigenlijk? want dat wordt niet letterlijk verteld. Hoe moet je nou eigenlijk een gezond leven leiden en wat betekend “volwassen zijn” nou echt?
Met de Adelaars Academie wil ik graag mijn ervaring met je delen en hopelijk inspireer ik jou! In het leven zijn er zoveel wegen naar Rome, wel honderden vanaf hier, maar er zijn er maar weinig echt effectief. Die wegen wil ik benadrukken aan jou!

En weetje wat zo mooi is? Dit kost je in ieder geval geen geld, juist ik doe dit GRATIS

Deze informatie is namelijk algemene kennis die je ergens maar vandaan moet zien te halen. De juiste invloed vinden in je leven.

Sleutelwoorden zijn: Persoonlijke ontwikkeling, verwerken & accepteren, zelfinzicht, visualiseren, mind-fitness en vooral veel plezier maken!

Ik ben momenteel een ongeschoold persoon maar de ervaring heb ik alvast

Who wants to be an eagle?

Adelaars-club

Meli, drank maakte meer kapot dan mij lief was! | Adelaarsverhaal

Even voorstellen. Naam: Meli Bijnaam: Meli/ Pipgirl3000 op Pat’s website. Geboren: Delft, 5 April 1989 Sterrenbeeld: Ram Diagnose: Hoogsensitief, borderline, ADD Zelfdiagnose: Alcoholmisbruik, geen eigenwaarde. Oorzaak & Littekens: Moeilijke pubertijd. Overmatig drank/drugs gebruik. Foute relatie. Misbruik Mijn verhaal in een notendop. Ik ben in Delft geboren, en woon al 27 jaar in Delft. Ik wil niet te veel vertellen over mijn […]

0 comments